onsdag 25. november 2009

?


Her kommer et bilde jeg tok en gang jeg var på jakt etter Storlom sammen med Tim - Det ble ingen Lom - men litt siv i vannet!

4 kommentarer:

  1. Ej lika bilda dine KJEMPE godt! Men ej he liksom ingen kloke kommentara å komme me ><
    D e et elle anna du gjere m bilda dine, so gir dei en signatur. Ser d e dine bilde liksom.

    Klokt nok;)

    SvarSlett
  2. Gi pokker i storlomen, dette er mye mer spennende. ;-)

    Enig med Jeanette, det er noe med bildene dine som jeg liker kjempegodt. Og det jeg kanskje liker aller best med dem er at du tør eksperimentere og gjøre dem til din greie. Om du går amok med Photoshop eller hva det er du gjør skjønner jeg meg lite på, det jeg vet er: I like. I like a lot! Dette er kreativt, det er nu-de-li'!

    Dette er kunst, og det er vel det du driver på med sånn ellers også. :-)

    SvarSlett
  3. Jeg føler meg veldig usikker på mye av det jeg gjør - derfor er det kjekt med blogg - det setter alt litt i perspektiv og en kan trekke linjer og finne unoter.

    Jeg bruker Photoshop minimalt - et par klonejobber innimellom. Mesteparten er gjort i Lightroom som i en vanlig fremkallingsprosess - crop, lys, farge og skarp/uskarp det er stort sett det jeg gjør!
    Takker for hyggelige tilbakemeldinger!

    SvarSlett
  4. Gjør du sånt som dette i Lightroom, så skjønner jeg at jeg har veldig mye å lære om bruk av det programmet fremdeles. Håper du skal være med på Lightroom-seansene våre etter nyttår? :-)

    SvarSlett