lørdag 14. november 2009

Bergen




























































































































Her kommer en ramse med bilder fra en halvdagstur til Bergen - Jeg tok egentlig ikke så mange bilder (ca.70) - noen er tatt fra bil i fart. Det øverste er mitt aller første med ny 17 - 50mm 2.8!!!!












3 kommentarer:

  1. For meg er trolig båten vinnerbildet. Fin stemning i det. En del bra ellers og.

    Ellers så blir det vanskelig å kommentere når det blir så mye å velge i. Denne gjesten ble i hvert fall litt for rastløs til at inntrykka fikk feste seg. Jeg tror altså du med fordel du kunne delt opp posten i mindre poster med et mer enhetlig utrykk.

    SvarSlett
  2. Her var det litt mange til å få kommentert alle bildene. Men det er heilt klart en kunstnar som er bak kameraet ja. Tydeligvis at du er besvisst på lys og lyssetting i bildene dine. Linjeføring og komposisjon er framtredande i mange bilder. Men skal eg velge litt favoritter så blir det også for meg den gamle damparen Stord1 som ligger ved kai, Det får meg til å stoppe opp ved det og tenke litt. Den dua og gir meg et intrykk av ro. Kankje litt tett utsnitt, men det funker. Prikken over i en er nok det rolige blikket til dua, som også har den lille fargenyansen i bildet.
    Studerte litt det første og, dette bildet blir heilt klart betre i svart kvitt enn i farger ja. Blir noko eget ved det. Flott med den fuglen du hadde fått med i bildet syns eg. Skal ikkje så mykje til for å piffe opp et bilde.

    SvarSlett
  3. Ej likte veldig godt d bilde m alle dekka som hnge på kaia.

    SvarSlett